De advocaten

Sander Schouten

Sander Schouten

Sander is sinds 2001 advocaat. Hij heeft bij twee middelgrote advocatenkantoren in Amsterdam ervaring opgedaan. Sander legt zich voornamelijk toe op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht en arbeidsrecht.

Bekijk het volledige profiel van Sander Schouten

Hidde Reitsma

Hidde Reitsma

Hidde heeft een brede ervaring opgedaan in de civiele procespraktijk en specialiseerde zich later in het aansprakelijkheids- en ondernemingsrecht. Zijn gevarieerde proces- en adviespraktijk is daar de weerslag van.

Bekijk het volledige profiel van Hidde Reitsma

Marco Guit

Marco Guit

Marco adviseert en procedeert vooral op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventierecht, vastgoed- en bouwrecht. De cliënten van Marco omschrijven hem als gedreven, betrokken en oplossingsgericht.

Bekijk het volledige profiel van Marco Guit

Thomas van Vugt

Thomas van Vugt

Thomas adviseert en procedeert met name op het gebied van het verbintenissenrecht, waaronder het ondernemingsrecht, het vastgoedrecht, het huurrecht bedrijfsruimte en mediarecht.

Bekijk het volledige profiel van Thomas van Vugt

Manita Hamberg

Manita Hamberg

Manita is sinds 2007 advocaat in Amsterdam en adviseert, onderhandelt en procedeert op het gebied van het brede ondernemingsrecht, waaronder het contracten- en verbintenissenrecht, en op gebied van het intellectueel eigendomsrecht (IE), ICT recht, arbeidsrecht en incasso.

Bekijk het volledige profiel van Manita Hamberg

Hein Hoogendoorn

Hein Hoogendoorn

Hein is sinds 2008 advocaat en sinds 2013 verbonden aan AMS Advocaten. Hein legt zich voornamelijk toe op het procederen en adviseren op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, verbintenissenrecht en incasso.

Bekijk het volledige profiel van Hein Hoogendoorn

Onno Hennis

Onno Hennis

Onno Hennis is sinds 2009 advocaat en heeft zich in 2015 aangesloten bij het team van AMS Advocaten. Bij AMS Advocaten richt Onno zich op het adviseren en procederen in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen.

Bekijk het volledige profiel van Onno Hennis

Heleen Ceelen

Heleen Ceelen

Heleen Ceelen adviseert en procedeert op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, verbintenissenrecht en incasso.

Bekijk het volledige profiel van Heleen Ceelen

Martijn Kesler

Martijn Kesler

Martijn heeft een brede interesse en is werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht, het insolventierecht, het verbintenissenrecht en incasso.

Bekijk het volledige profiel van Martijn Kesler

Robert van Ewijk

Robert van Ewijk

Robert adviseert en procedeert met name op het gebied van verbintenissenrecht, waaronder het vastgoedrecht, huurrecht bedrijfsruimte en VvE-recht. Daarnaast houdt Robert zich bezig met complexe en minder complexe incassozaken, en houdt hij zich bezig met het beslag- en executierecht.

Bekijk het volledige profiel van Robert van Ewijk

Mariëlle de Wild

Mariëlle de Wild

Mariëlle de Wild zal medio mei 2017 toetreden tot het advocatenteam van AMS. Zij is vooral actief op het gebied van insolventierecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.

Bekijk het volledige profiel van Mariëlle de Wild

FaillissementsmedewerkersAriella Vroom

Ariella Vroom

Ariella Vroom is faillissementsmedewerker bij AMS Advocaten. Zij heeft een jarenlange ervaring in het assisteren van curatoren bij het afwikkelen van faillissementen.

Bekijk het volledige profiel van Ariella Vroom

Patricia Plasier

Patricia Plasier

Patricia Plasier is als faillissementsmedewerker actief in verschillende faillissementen en surseances van betaling voor advocatenkantoor AMS Advocaten.

Bekijk het volledige profiel van Patricia Plasier

Nynke Noordmans

Nynke Noordmans

Nynke is aan AMS verbonden als faillissementsmedewerker. Zij beheert de faillissementsadministratie en assisteert de curatoren.

Bekijk het volledige profiel van Nynke Noordmans

Juridisch secretaressesEllen Las van Bennekom

Ellen Las van Bennekom

Ellen is als juridisch secretaresse verbonden aan AMS Advocaten. Ellen ondersteunt daarnaast ook bij faillissementen en surseances van betaling.

Tags: juridisch secretaresse
Bekijk het volledige profiel van Ellen Las van Bennekom

Linda Prins

Linda Prins

Linda is sinds 1 april 2012 als juridisch secretaresse verbonden aan AMS Advocaten. Daarvoor was zij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem.

Tags: juridisch secretaresse
Bekijk het volledige profiel van Linda Prins

Rebecca Balcombe

Rebecca Balcombe

Rebecca is als juridisch secretaresse verbonden aan AMS Advocaten. Zij ondersteunt daarnaast ook bij faillissementen en surseances van betaling.

Tags: juridisch secretaresse
Bekijk het volledige profiel van Rebecca Balcombe

Evelien Kamphuijs

Evelien Kamphuijs

Evelien is als juridisch secretaresse verbonden aan AMS Advocaten. Zij ondersteunt daarnaast de curatoren bij faillissementen en surseances van betaling.

Tags: juridisch secretaresse
Bekijk het volledige profiel van Evelien Kamphuijs

Volg ons op social media De rechtsgebieden
Ontvang onze nieuwsbrief
Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
  • * = verplicht veld