Ireen Koevoets

Advocaat Arbeidsrecht

Over Ireen

Ireen begon haar carrière in 2009 bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar zij zich in vijf jaar specialiseerde in het arbeids- en medezeggenschapsrecht. Aansluitend heeft Ireen twee jaar bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht gewerkt.

In 2015 verhuisde zij naar Curaçao en startte zij haar eigen advies- en advocatenpraktijk. Sindsdien werkt Ireen voor verschillende opdrachtgevers en in die hoedanigheid is zij ook verbonden aan AMS Advocaten. Ireen is ook actief als mediator. Sinds mei 2024 is Ireen tevens aangesloten bij Avocare Arbeidsrecht.

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Ireen heeft ruime ervaring in alle facetten van het arbeidsrecht. Zo begeleidt zij grote reorganisaties, staat zij werknemers bij in allerhande arbeidsconflicten en adviseert ze over thema's zoals concurrentiebedingen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en beëindiging van de arbeidsrelatie, waaronder ook ontslag van (statutair) bestuurders. Ireen is betrokken en zal haar best doen om tot een gedragen oplossing te komen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Ireen zich geregistreerd in het rechtsgebied Arbeidsrecht (Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschapsrecht).

Kom verder
met steun van AMS

Neem contact op