Contact

Kom verder met AMS

AMS

Bericht

Amsterdam

Vanaf de A10 zuid neemt u afslag S107; bij het stoplicht van de afrit slaat u linksaf, en steekt u de A10 over in westelijke richting. Vervolgens neemt u de eerste afslag (een afrit) rechts. Op de Overschiestraat slaat u linksaf; op de rotonde slaat u rechtsaf. U rijdt weer onder het viaduct van de A10 door, en slaat linksaf de Naaldwijkstraat op. Op de kruising met de Voorburgstraat slaat u rechtsaf. Vervolgens slaat u de eerste weg link naar de Poeldijkstraat (let op: twee rijbanen met eenrichtingverkeer). Na ca. 300m bevindt ons kantoor zich aan uw linkerhand.

Vanaf de A4 uit zuidelijke richting neemt u de afslag S106; bij het stoplicht van de afrit slaat u linksaf, en steekt u de A10 over in westelijke richting. Vervolgens neemt u de eerste afslag (een afrit) rechts (borden World Fashion Center). Bij het stoplicht aan het einde van de afrit slaat rechtsaf de Delftlandlaan op. U volgt de Delftlandlaan tot de T-splitsing met de Heemstedestraat, waar u bij het stoplicht linksaf slaat. Na 200 meter slaat u rechtsaf de Poeldijkstraat in. Ons kantoor bevindt zich op de hoek; de inrit bevindt zich na ca. 50 meter aan uw rechterhand.

Poeldijkstraat 4
1059 VM Amsterdam
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam

Naarden

Vanaf de A1 neemt u afslag 6 naar Naarden-Vesting. Ga vervolgens linksaf voor de IJsselmeerweg en vervolg deze weg. Ons kantoor is gevestigd op het terrein van de Golfbaan Naarderbos.

IJsselmeerweg 100A
1411 DL Naarden