Partners

Met
AMS kom
je verder

AMS Advocaten heeft samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven. Op deze pagina staat beschreven met welke bedrijven AMS Advocaten samenwerkt.

AMS Advocaten heeft een samenwerkingsverband met About Asia Business Development. About Asia helpt bedrijven om activiteiten in China op te starten. Het bedrijf initieert projecten met en voor Nederlandse partijen en brengt hen samen met de juiste Chinese partners of cliënten door middel van marktonderzoek op locatie, business-matching en het gericht netwerken in China.

About Asia
About Asia
About Asia

AMS Advocaten maakt onderdeel uit van het internationale netwerk League of Lawyers, dat voornamelijk bestaat uit Aziatische en Europese advocatenkantoren. Door dit lidmaatschap kan AMS Advocaten haar internationaal opererende cliënten nog beter van dienst zijn.

League of Lawyers
League of Lawyers
League of Lawyers

AMS Advocaten is lid van de International Chamber of Commerce (ICC). ICC is de grootste ondernemersorganisatie ter wereld. Het lidmaatschap van ICC Nederland past binnen de focus van AMS Advocaten om zich te richten op internationaal opererende ondernemingen.

International Chamber
International Chamber
International Chamber

AMS Advocaten werkt samen met de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel (DNHK). DNHK is het grootste Duits-Nederlandse netwerk met meer dan 1.000 aangesloten bedrijven en is verbonden met het internationale netwerk van de meer dan 80 Duitse kamers van koophandel.

DNHK
DNHK
DNHK

Business Insider is een van de grootste zakelijke nieuwswebsites van Nederland. De advocaten van AMS zijn als expert verbonden aan Business Insider.

Business Insider
Business Insider
Business Insider

AMS Advocaten is onderdeel van LAWASIA; een regionale associatie, gericht op wetgeving en recht in meer dan 40 rechtsgebieden, die bestaat uit rechters, advocaten, juristen en juridische partijen.

LAWASIA
LAWASIA
LAWASIA

Interesse om partner te worden van AMS Advocaten? Neem dan contact met ons op.