AMS Advocaten adviseert Eroglu bij doorstart Mexx

Door Hidde Reitsma in In de media, Insolventierecht op 1 minuut leestijd

AMS Advocaten adviseert Eroglu bij doorstart Mexx

Gisteren werd bekend dat de in december gefailleerde modeketen Mexx wordt overgenomen door het Turkse retailbedrijf Eroglu. Een team van AMS Advocaten onder leiding van Marco Guit en Hidde Reitsma adviseert Eroglu, dat zo’n 700 winkels in 38 landen heeft, bij deze doorstart.

Bij een doorstart in een faillissement worden de activa door middel van een activa transactie van de curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
gekocht. Daar gaat vaak een intensief onderhandelingsproces aan vooraf, omdat een succesvolle doorstart kort na faillissement moet worden gerealiseerd en haast dus geboden is.

Meer informatie:

Meer informatie over de doorstart van Mexx kunt u hier vinden:

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Hidde Reitsma - Advocatenkantoor AMS Advocaten
  Hidde Reitsma Hidde heeft een brede ervaring opgedaan in de civiele procespraktijk en specialiseerde zich later in het ondernemingsrecht en insolventierecht. Zijn gevarieerde proces- en adviespraktijk is daar de weerslag van. Volg Hidde ook op Google, LinkedIn of Twitter. Hidde is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20-3080315.
  Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in In de media, Insolventierecht
  Advocaat faillissementsrecht
  Artikel 39 FW geldt ook bij huur roerende zaken!

  Een belangrijk arrest van de Hoge Raad over de uitleg van artikel 39 Faillissementswet (FW). Volgens dit artikel kan, indien...

  Sluiten