Proefproces KNVB Standaardvoorwaarden van start

Door Hidde Reitsma in AMS Advocaten, In de media op 2 minuten leestijd

Proefproces KNVB Standaardvoorwaarden van start

De officiële supportersvereniging van AFC Ajax heeft advocaat verbintenissenrecht AMS Advocaten in de arm genomen om een proefproces te beginnen tegen de KNVB. De dagvaarding kunt u hier lezen.

Geld terug bij overspelen zonder publiek?

Aanleiding is de weigering om de kosten voor de toegangskaartjes voor de gestaakte wedstijd Ajax-AZ te retourneren aan de bezoekers. De KNVB besliste in december vorig jaar dat deze wedstrijd in zijn geheel en zonder publiek wordt overgespeeld. Volgens de huidige algemene voorwaarden van de KNVB, die alle clubs in het betaald voetbal verplicht zijn te gebruiken, bestaat er geen recht op geld terug bij een gestaakte wedstrijd. Ook niet als die wedstrijd zonder publiek wordt over gespeeld. De supportersvereniging van Ajax (SVA) vindt dat onredelijk en heeft AMS Advocaten daarom gevraagd deze kwestie aan de rechter ter beoordeling voor te leggen. Eén van de hoofdregels met betrekking tot algemene voorwaarden is dat zij niet onredelijk bezwarend mogen zijn.

AMS: advocatenkantoor in Amsterdam

Het team van AMS Advocaten in Amsterdam heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten houden zich vooral bezig met het Ondernemingsrecht, vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht bedrijfsruimte Een gebouwde onroerende zaak bestemd voor de uitoefening van een winkelbedrijf, horeca of ambachtsbedrijf en waar een voor het publiek toegankelijke ruimte aanwezig is voor rechtstreekse levering van roerende zaken of voor dienstverlening.
» Meer over bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
, arbeidsrecht, insolventierecht, incasso en contractenrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Hidde Reitsma - Advocatenkantoor AMS Advocaten
  Hidde Reitsma Hidde heeft een brede ervaring opgedaan in de civiele procespraktijk en specialiseerde zich later in het ondernemingsrecht en insolventierecht. Zijn gevarieerde proces- en adviespraktijk is daar de weerslag van. Volg Hidde ook op Google, LinkedIn of Twitter. Hidde is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20-3080315.
  Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in AMS Advocaten, In de media
  Advocaat insolventierecht - AMS Advocaten in Amsterdam en Naarden
  AMS Advocaten sponsort Jong Management Debattoernooi

  Op 20 april 2012 organiseert Jong Management in Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse Jong Management Debattoernooi. AMS Advocaten is...

  Sluiten