Curator publiceert verslag NTU-groep

Door Hidde Reitsma in In de media, Insolventierecht op 2 minuten leestijd

Curator publiceert verslag NTU-groep

Op 27 februari 2012 heeft mr. Hidde Reitsma, de curator in het faillissement van de NTU-groep, een openbaar faillissementsverslag gepubliceerd. 

Het verslag kan hier worden gedownload.

Het betreft de faillissementen van:

 


Intussen B.V.
(KvK nummer 34174249), N.T.U. Holding B.V. (KvK nummer 34149859), N.T.U. Villa Arena B.V. (KvK nummer 34149914), N.T.U. Cruqius B.V. (KvK nummer 34149927), N.T.U. Zaandam B.V. (KvK nummer 34150419), N.T.U. Amstelveen B.V. (KvK nummer 34184434), N.T.U. Stadhouderskade B.V. (KvK nummer 34184434), N.T.U. Alkmaar B.V. (KvK nummer 37096476), N.T.U. Project B.V. (KvK nummer 34291884), Via Pecunia V.O.F. (KvK nummer34308428), alsmede van de reeds op 4 oktober 2011 uitgesproken faillissementen van N.T.U. Almere B.V., N.T.U. Hilversum B.V., N.T.U. IJmuiden II B.V. en N.T.U. Vloerenmarkt B.V.

De verslaglegging in deze faillissementen is ingericht volgens de Recofa Richtlijnen voor faillissementen en surséances van betaling 2009. Authentiek zijn alleen verslagen die zijn geprint op briefpapier van AMS Advocaten N.V. te Amsterdam die zijn voorzien van een originele handtekening van de curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
. Aan de inhoud van dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Vorderingen indienen

Crediteuren worden nadrukkelijk verzocht hun vorderingen in te dienen via www.crediteurenlijst.nl. Op basis van de huidige stand van zaken gaat de curator er van uit dat aan concurrente crediteuren geen uitkering zal kunnen worden gedaan. De curator zal de crediteuren zo spoedig mogelijk bevestigen dat geen uitkering zal volgen, zodat de BTW kan worden teruggevorderd.

Voor meer informatie over dit faillissement kunt u zich wenden tot mevrouw Patricia Plasier, 020-3080315.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Hidde Reitsma - Advocatenkantoor AMS Advocaten
  Hidde Reitsma Hidde heeft een brede ervaring opgedaan in de civiele procespraktijk en specialiseerde zich later in het ondernemingsrecht en insolventierecht. Zijn gevarieerde proces- en adviespraktijk is daar de weerslag van. Volg Hidde ook op Google, LinkedIn of Twitter. Hidde is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20-3080315.
  Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in In de media, Insolventierecht
  advocaat en curator bestuurdersaansprakelijkheid
  Bestuurdersaansprakelijkheid: wanneer is de bestuurder van een B.V. aansprakelijk?

  De bestuurder van een B.V. kan in meerdere gevallen aansprakelijk zijn voor de schulden van de B.V. We schreven al...

  Sluiten