2 min lezen

Advocatenkantoor AMS Advocaten in Naarden

NL

AMS Advocaten heeft naast haar vestiging in Amsterdam, ook een vestiging in Naarden. Dit kantoor is gevestigd aan de IJsselmeerweg 100 op het terrein van de Golfbaan Naarderbos. Deze goed bereikbare vestiging stelt AMS Advocaten in staat haar cliënten in ‘t Gooi en omgeving nog beter van dienst te zijn. De faillissementen waarin aan AMS verbonden advocaten door de rechtbank Midden-Nederland tot curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
worden benoemd, zullen vanuit deze vestiging worden behandeld.

 

AMS Advocaten: advocaat in Naarden

Het team van advocatenkantoor AMS Advocaten heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten houden zich vooral bezig met het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht bedrijfsruimte Een gebouwde onroerende zaak bestemd voor de uitoefening van een winkelbedrijf, horeca of ambachtsbedrijf en waar een voor het publiek toegankelijke ruimte aanwezig is voor rechtstreekse levering van roerende zaken of voor dienstverlening.
» Meer over bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
VvE recht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht Een bijzondere regeling in het arbeidsrecht waarin de rechtspositie van ambtenaren wordt geregeld.
» Meer over ambtenarenrecht
ambtenarenrecht
, insolventierecht, incasso, contractenrecht, mediarecht en intellectueel eigendomsrecht Verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties.
» Meer over intellectueel eigendomsrecht
intellectueel eigendomsrecht
. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Contact met AMS Advocaten in Naarden

Heeft u juridisch advies nodig? Ons advocatenkantoor in Naarden is telefonisch bereikbaar via 035-3020015.

Thomas van Vugt

Thomas van Vugt

Thomas adviseert en procedeert met name op het gebied van het verbintenissenrecht, het vastgoedrecht, en mediarecht. Bekijk hier zijn track record. Volg Thomas op Twitter en LinkedIn.
Ravel Residence