1 min lezen

Amsterdamse kraamzorg De Baker leeft voort na doorstart

NL

Op dinsdag 16 oktober jl. is De Baker Kraamverzorging B.V. failliet verklaard waarbij AMS insolventierecht advocaat Sander Schouten is aangesteld als curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
. Op 22 oktober jl. is de curator tot overeenstemming gekomen met ACK Zorgmaat Kraamzorg over een overname van de activiteiten van De Baker. Door de gerealiseerde doorstart Proces waarbij de activa van een failliete onderneming van de curator worden gekocht met als doel de activiteiten van de failliet voort te zetten.
» Meer over doorstart
doorstart
is de continuïteit van de kraamzorgverlening en daarmee de banen van vele kraamverzorgenden gewaarborgd.

Familiebedrijf

De Baker Kraamverzorging is een familiebedrijf dat al 30 jaar kraamzorg verleent in Amsterdam en een goede naam heeft opgebouwd. Ten tijde van het faillissement had De Baker ruim 50 kraamverzorgenden in dienst.

 

Sander Schouten

Sander Schouten

Sander is sinds 2001 advocaat. Hij heeft bij twee middelgrote advocatenkantoren in Amsterdam ervaring opgedaan. Sander legt zich voornamelijk toe op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Volg Sander op LinkedIn of Twitter.

Ravel Residence