Samenwerkingsverband AMS advocaten en Nederlandvve.nl

Door Thomas van Vugt in AMS Advocaten op 1 minuut leestijd

Samenwerkingsverband AMS advocaten en Nederlandvve.nl

AMS advocaten is een samenwerkingsverband aangegaan met Nederlandvve.nl. Onze advocaten zullen voor het best bezochte VvE-platform van Nederland periodiek een juridische column schrijven over belangrijke ontwikkelingen in de rechtspraak op het gebied van de vereniging van eigenaren. De eerste column, over hoogoplopende geschillen binnen de VvE en de vervangende machtiging die de rechter kan verlenen, kunt u hier lezen.

Over Nederlandvve.nl

Nederlandvve.nl is een initiatief van Robert van Ewijk en Roel van der Vossen. Beiden hebben jarenlange ervaring in het vastgoed, als bouwkundige en als VvE- en vastgoedbeheerder. Na alles wat zij tegen zijn gekomen tijdens hun werk in de vastgoedbranche vonden zij het tijd voor een platform dat VvE-bestuurders en appartementseigenaren voorziet van volledige en juiste informatie.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Thomas van Vugt - Advocatenkantoor AMS Advocaten
  Thomas van Vugt

  Thomas adviseert en procedeert met name op het gebied van het verbintenissenrecht, waaronder het ondernemingsrecht, het vastgoedrecht, het huurrecht bedrijfsruimte en mediarecht. Volg Thomas op Google, LinkedIn of Twitter.

  Thomas is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20-3080315.
  Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in AMS Advocaten
  Advocaat Amsterdam
  Proefproces KNVB Standaardvoorwaarden van start

  De officiële supportersvereniging van AFC Ajax heeft AMS Advocaten in de arm genomen om een proefproces te beginnen tegen de...

  Sluiten