Onno Hennis versterkt team AMS Advocaten

Onno Hennis is per 1 juli 2015 toegetreden tot het team van AMS Advocaten NV. Onno heeft rechten (cum honore) en Europese Studies gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Humboldt Universität in Berlijn en is sinds 2009 advocaat. Na zijn studie werkte Onno 3,5 jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek waar hij zich achtereenvolgens bezighield met fusies en overnames, en algemeen procesrecht. 

Adviseren en procederen bij geschillen

Bij AMS Advocaten richt Onno zich op het adviseren en procederen in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij behandelt zowel zaken die zich binnen de vennootschap afspelen (zoals impasses binnen de algemene vergadering Het orgaan binnen verenigingen en vennootschappen met in aandelen verdeeld kapitaal met alle bevoegdheid die niet aan het bestuur of aan anderen is toegekend.
» Meer over algemene vergadering
AVA
en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties), als geschillen van de onderneming met externe partijen (zoals voormalige handels- en investeringspartners, leveranciers en klanten, etc.).

Vloeiend in Engels en Duits

Onno spreekt vloeiend Engels en Duits. Door zijn ervaringen – onder meer een stage bij Allen&Overy in Frankfurt am Main – is hij goed in staat om cliënten met activiteiten in Duitsland te adviseren.

More in AMS Advocaten
Hein Hoogendoorn versterkt team AMS Advocaten

Hein Hoogendoorn heeft per 1 november 2013 het team van AMS Advocaten N.V. versterkt. Hein studeerde Nederlands recht en Fiscaal...

Close