Onno Hennis versterkt team AMS Advocaten

Door AMS Advocaten in AMS Advocaten op 1 minuut leestijd

Advocaat ondernemingsrecht Amsterdam

Onno Hennis is per 1 juli 2015 toegetreden tot het team van AMS Advocaten NV. Onno heeft rechten (cum honore) en Europese Studies gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Humboldt Universität in Berlijn en is sinds 2009 advocaat Een jurist die rechtsbijstand verleent en cliënten vertegenwoordigt in rechtszaken.
» Meer over advocaat
advocaat
. Na zijn studie werkte Onno 3,5 jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek waar hij zich achtereenvolgens bezighield met fusies en overnames, en algemeen procesrecht. 

 

 

Adviseren en procederen bij geschillen

Bij AMS Advocaten richt Onno zich op het adviseren en procederen in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij behandelt zowel zaken die zich binnen de vennootschap afspelen (zoals impasses binnen de AvA en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties), als geschillen van de onderneming met externe partijen (zoals voormalige handels- en investeringspartners, leveranciers en klanten, etc.).

Vloeiend in Engels en Duits

Onno spreekt vloeiend Engels en Duits. Door zijn ervaringen – onder meer een stage bij Allen&Overy in Frankfurt am Main – is hij goed in staat om cliënten met activiteiten in Duitsland te adviseren.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in AMS Advocaten
  Hein Hoogendoorn versterkt team AMS Advocaten

  Hein Hoogendoorn heeft per 1 november 2013 het team van AMS Advocaten N.V. versterkt. Hein studeerde Nederlands recht en Fiscaal...

  Sluiten