AMS Advocaten sponsort Jong Management Debattoernooi

Door Thomas van Vugt in AMS Advocaten op 1 minuut leestijd

AMS Advocaten sponsort Jong Management Debattoernooi

Op 20 april 2012 organiseert Jong Management in Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse Jong Management Debattoernooi. AMS Advocaten is officieel sponsor van dit evenement.

Jong Management (JM) is een aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en  managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1000 leden die allen werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. JM is meer dan een vereniging van ondernemers die enkel netwerken willen opbouwen: voor veel leden is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel van de vereniging. Het jaarlijkse debattoernooi is daar een mooi voobeeld van.

AMS gaat pleiten

Namens AMS Advocaten zal Hidde Reitsma deelnemen aan het debattoernooi, in een team samen met professioneel vastgoedonderhandelaar Rommert Mulder van Huurdersland.

Over AMS Advocaten

Het team van AMS Advocaten in Amsterdam heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten houden zich vooral bezig met het Ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht bedrijfsruimte Een gebouwde onroerende zaak bestemd voor de uitoefening van een winkelbedrijf, horeca of ambachtsbedrijf en waar een voor het publiek toegankelijke ruimte aanwezig is voor rechtstreekse levering van roerende zaken of voor dienstverlening.
» Meer over bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
, arbeidsrecht, insolventierecht, incasso en contractenrecht. De advocaten van AMS zijn sterk betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Thomas van Vugt - Advocatenkantoor AMS Advocaten
  Thomas van Vugt

  Thomas adviseert en procedeert met name op het gebied van het verbintenissenrecht, waaronder het ondernemingsrecht, het vastgoedrecht, het huurrecht bedrijfsruimte en mediarecht. Volg Thomas op Google, LinkedIn of Twitter.

  Thomas is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20-3080315.
  Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in AMS Advocaten
  Merkinbreuk bij gebruik aanduiding “Student Verhuis Service”?
  “Vier Amsterdamse advocaten richten AMS Advocaten op”

  Het Nederlands Juridisch Dagblad heeft aandacht besteed aan de oprichting van ons kantoor. Lees hier het artikel.

  Sluiten