AMS Advocaten sponsort Jong Management Debattoernooi

Op 20 april 2012 organiseert Jong Management in Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse Jong Management Debattoernooi. AMS Advocaten is officieel sponsor van dit evenement.

Wat is Jong Management?

Jong Management (JM) is een aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en  managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1000 leden die allen werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. JM is meer dan een vereniging van ondernemers die enkel netwerken willen opbouwen: voor veel leden is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel van de vereniging. Het jaarlijkse debattoernooi is daar een mooi voorbeeld van.

Advocaat AMS gaat pleiten

Namens AMS Advocaten zal Hidde Reitsma deelnemen aan het debattoernooi, in een team samen met professioneel vastgoedonderhandelaar Rommert Mulder van Huurdersland.

Over AMS Advocaten

Het team van AMS Advocaten in Amsterdam heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten houden zich vooral bezig met het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht bedrijfsruimte Een gebouwde onroerende zaak bestemd voor de uitoefening van een winkelbedrijf, horeca of ambachtsbedrijf en waar een voor het publiek toegankelijke ruimte aanwezig is voor rechtstreekse levering van roerende zaken of voor dienstverlening.
» Meer over bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
, arbeidsrecht, insolventierecht, incasso en contractenrecht. De advocaten van AMS zijn sterk betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

More in AMS Advocaten
Merkinbreuk bij gebruik aanduiding “Student Verhuis Service”?
“Vier Amsterdamse advocaten richten AMS Advocaten op”

Het Nederlands Juridisch Dagblad heeft aandacht besteed aan de oprichting van ons kantoor. Lees hier het artikel.

Close