Mariëlle de Wild

Advocaat Insolventierecht

Mariëlle de Wild

Over Mariëlle

Mariëlle heeft in 2016 de master Commerciële rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Eveneens in 2016 is zij bij AMS Advocaten als juridisch medewerker gestart. In mei 2017 is Mariëlle toegetreden tot het team van AMS.

Specialisaties

Mariëlle adviseert en procedeert voornamelijk op het gebied van het insolventierecht, ondernemingsrecht en beslag- en executierecht.

Curator

Mariëlle wordt regelmatig door de rechtbank Amsterdam aangesteld als curator in faillissement. Ze is daarmee bij uitstek de advocaat om cliënten bij te staan in (dreigende) faillissementen en/of geschillen met curatoren en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties.

Overig

Mariëlle is lid van de Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA). Naast haar dagelijkse advocatenpraktijk is Mariëlle als redacteur verbonden aan het juridische portal INS Updates.

Rechtsgebiedenregister

Mariëlle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofdrechtsgebieden geregistreerd: ondernemingsrecht en insolventierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kom verder
met steun van AMS

Neem contact op