Mr. Nienke Bobbert benoemd tot curator van Parfois

Op 28 april jl. is het faillissement uitgesproken van de kleding- en modeaccessoires-winkels van Parfois in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Nienke Bobbert is benoemd tot curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
van Parfois Amsterdam B.V. en Parfois Utrecht Rotterdam B.V. Deze vennootschappen zijn onderdeel van de ‘Parfois groep’ van het Portugese moederbedrijf Barhold S.A. De winkels in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn eind 2018 overgenomen van een Nederlandse franchisenemer.

Onderzoek naar doorstart

Onderzoek naar de oorzaak van het faillissement moet nog volgen maar naar het zich laat aanzien hebben tegenvallende resultaten samen met de gevolgen van COVID 19 geleid tot het aanvragen van faillissement. De arbeidsovereenkomsten zijn opgezegd. In overleg met geïnteresseerde partijen wordt nu de mogelijkheid van een (gedeeltelijke) doorstart onderzocht.

More in AMS Advocaten
Heropening vereffening ontbonden vennootschap

De ontbinding van een rechtspersoon kan op verschillende manieren plaatsvinden. In deze blog bespreekt advocaat ondernemingsrecht Sjoerd Yntema de wijze...

Close