1 min lezen

Samenwerkingsverband AMS en About Asia Business Development

NL

AMS Advocaten heeft een samenwerkingsverband met About Asia Business Development. About Asia helpt bedrijven om activiteiten in China op te starten. Het bedrijf initieert projecten met en voor Nederlandse partijen en brengt hen samen met de juiste Chinese partners of cliënten door middel van marktonderzoek op locatie, business-matching en het gericht netwerken in China.

Ondernemen in Nederland

Daarnaast begeleidt About Asia Chinese ondernemers die in Nederland een onderneming willen starten. About Asia bestaat sinds 2009 en is de afgelopen jaren gegroeid tot een vertrouwd bedrijf dat zowel vanuit Nederland als vanuit China werkt. De klanten worden bediend door een hecht team van hoogopgeleide Chinese- en Nederlandse consultants.

Advocatenkantoor in Amsterdam

Het team van AMS Advocaten in Amsterdam heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten houden zich vooral bezig met het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht bedrijfsruimte Een gebouwde onroerende zaak bestemd voor de uitoefening van een winkelbedrijf, horeca of ambachtsbedrijf en waar een voor het publiek toegankelijke ruimte aanwezig is voor rechtstreekse levering van roerende zaken of voor dienstverlening.
» Meer over bedrijfsruimte
bedrijfsruimte
, arbeidsrecht, insolventierecht, incasso en contractenrecht. De advocaten van AMS zijn sterk betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Thomas van Vugt

Thomas van Vugt

Thomas adviseert en procedeert met name op het gebied van het verbintenissenrecht, het vastgoedrecht, en mediarecht. Volg Thomas op Twitter en LinkedIn.

Ravel Residence