1 min lezen

AMS Advocaten sponsort UvA-deelname aan Vis Moot Court 2018

NL

Ook dit jaar levert AMS Advocaten een bijdrage aan de deelname van de UvA aan de Vis Moot Court. De Vis Moot Court is een gerenommeerde pleitwedstrijd op het gebied van arbitrage Particuliere geschillenbeslechting buiten de overheidsrechtspraak om.
» Meer over arbitrage
arbitrage
en internationaal handelsrecht.

Deelname UvA aan pleitwedstrijd succesvol

De UvA neemt sinds 2009 met succes deel aan deze wedstrijd. Zo heeft de UvA in het verleden tot twee keer toe in de top-3 geëindigd tijdens de ‘general rounds’ en was zij in 2013 verliezend finalist. Individuele studenten zijn bovendien als ‘best oralist’ gekozen en/of hebben ‘honorouble mentions’ ontvangen.

Betrokkenheid AMS Advocaten Vis Moot

Onno Hennis van AMS Advocaten is als coördinator en coach nauw betrokken geweest bij de organisatie van de deelname door de UvA. Onno doceert daarnaast het mastervak “International Commercial Arbitration” aan de UvA.

International Pre-Moot Amsterdam

In het kader van de Vis Moot Court organiseerde de UvA dit jaar voor de vijfde keer de ‘International Pre-Moot Amsterdam’ (IPA). De IPA is de jaarlijkse aftrap van Vis Moot Court. In maart 2018 zal het team van de UvA afreizen naar Shanghai, Hong Kong en Wenen voor de finales van de competitie.

AMS Advocaten wenst de deelnemende studenten en hun begeleiders heel veel succes en is verheugd betrokken te zijn bij dit bijzondere project.

Ravel Residence