Advocaat Onno Hennis betrokken bij Vis Moot in Hong Kong

Afgelopen week vond in Hong Kong de Willem C. Vis Moot East (“Vis Moot”) plaats. De Vis Moot is een gerenommeerde pleitwedstrijd op het gebied van internationale handelsarbitrage. Onno Hennis van AMS Advocaten, die aan de UvA het mastervak ‘International Commercial Arbitration’ doceert, was in Hong Kong aanwezig om studenten van de Dagon University uit Myanmar te helpen.

Capacity Building Project

In het kader van het Capacity Building Project heeft Onno de afgelopen 6 maanden de studenten ondersteund bij het opstellen van de verweerschriften en het voorbereiden op de pleidooien. Het Capacity Building Project beoogt studenten uit jurisdicties waar geen tot nauwelijks resources zijn inhoudelijk en financieel in staat te stellen aan de prestigieuze pleitwedstrijd deel te kunnen nemen.

AMS Advocaten sponsor team UvA

AMS Advocaten is als sponsor betrokken bij de deelname van het team van de Universiteit van Amsterdam dat ook deelnam aan de pleitwedstrijd in Hong Kong. Het Amsterdamse team zal deze week ook nog deelnemen aan de wedstrijd in Wenen. AMS Advocaten wenst hen alle succes toe!

Meer in AMS Advocaten
AMS Advocaten Amsterdam en Naarden
AMS Advocaten sponsort UvA-deelname aan Vis Moot Court 2018

Ook dit jaar levert AMS Advocaten een bijdrage aan de deelname van de UvA aan de Vis Moot Court. De...

Sluiten