1 min lezen

Advocaat Onno Hennis betrokken bij Vis Moot in Hong Kong

NL

Afgelopen week vond in Hong Kong de Willem C. Vis Moot East (“Vis Moot”) plaats. De Vis Moot is een gerenommeerde pleitwedstrijd op het gebied van internationale handelsarbitrage. Onno Hennis van AMS Advocaten, die aan de UvA het mastervak ‘International Commercial Arbitration’ doceert, was in Hong Kong aanwezig om studenten van de Dagon University uit Myanmar te helpen.

Capacity Building Project

In het kader van het Capacity Building Project heeft Onno de afgelopen 6 maanden de studenten ondersteund bij het opstellen van de verweerschriften en het voorbereiden op de pleidooien. Het Capacity Building Project beoogt studenten uit jurisdicties waar geen tot nauwelijks resources zijn inhoudelijk en financieel in staat te stellen aan de prestigieuze pleitwedstrijd deel te kunnen nemen.

AMS Advocaten sponsor team UvA

AMS Advocaten is als sponsor betrokken bij de deelname van het team van de Universiteit van Amsterdam dat ook deelnam aan de pleitwedstrijd in Hong Kong. Het Amsterdamse team zal deze week ook nog deelnemen aan de wedstrijd in Wenen. AMS Advocaten wenst hen alle succes toe!

Onno Hennis

Onno Hennis

Bij AMS Advocaten richt Onno zich op het adviseren en procederen in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij behandelt zowel zaken die zich binnen de vennootschap afspelen (zoals impasses binnen de algemene vergadering van aandeelhouders en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties), als geschillen van de onderneming met externe partijen (zoals voormalige handels- en investeringspartners, leveranciers en klanten). Volg Onno op LinkedIn of Twitter.

Ravel Residence