LAWASIA congres in Hong Kong

Marco Guit, Thomas van Vugt en Sander Schouten hebben namens AMS deelgenomen aan het LAWASIA congres dat begin november 2019 plaatsvond in Hong Kong. Het congres had een grote focus op de bescherming van de rechtsstaat in Hong Kong, die door de recente onrust onder grote druk is komen te staan.
LAWASIA Conference

AMS Advocaten is lid van LAWASIA

LAWASIA is een organisatie waar met name Aziatische advocaten, rechters en andere juridische professionals lid van zijn. Deze organisatie houdt zich bezig met de juridische belangen in de Aziatische regio en organiseert onder meer een jaarlijks congres waar honderden Aziatische advocaten aan deelnemen.

Leaque of Lawyers

AMS Advocaten is lid van het internationale netwerk League of Lawyers, waar naast Europese ook diverse Aziatische advocatenkantoren lid van zijn. Diverse leden van League of Lawyers, zowel uit Europa als uit Azië, hebben deelgenomen aan LAWASIA en hebben daarmee de onderlinge banden verstevigd. AMS is trots om lid van League of Lawyers en van LAWASIA te zijn. Met deze netwerken biedt AMS haar klanten die een internationale focus hebben de mogelijkheid aan om snel en kundig samen te kunnen werken met op de internationale handel gespecialiseerde advocatenkantoren in Europa en Azië.

More in AMS Advocaten
Het team van de Universiteit van Amsterdam heeft de Willem C. Vis Moot Court 2019 gewonnen.

Vandaag werd het vraagstuk voor de Vis Moot Court 2020 bekendgemaakt. Duizenden studenten, rechters, arbiters, professoren en andere professionals binnen...

Close