Gea Flapper

Gea is sinds 2012 als advocaat werkzaam. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, waaronder beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.

Gea voert een gecombineerde advies- en procespraktijk waarbij zij met name ondernemers in uiteenlopende sectoren bijstaat. Cliënten waarderen Gea vanwege haar betrokkenheid en haar pragmatische instelling. Gea is een toegewijde en toegankelijke advocaat die een persoonlijke benadering van haar cliënten belangrijk vindt.

Grotius specialisatieopleiding

Gea heeft de postacademische specialisatieopleiding Aansprakelijkheid en Onderneming aan de Grotius Academie met succes afgerond en zij is lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA).

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Gea als hoofdrechtsgebieden geregistreerd: ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

"Professional, competent and experienced: There is nothing you could ask for more regarding legal assistance. Based on real-world experience knowing the in and outs of legislature and confronted with a deep level of complex legal manners: undoubtedly AMS Advocaten and Gea Flapper have proven to deliver top performance in their profession."

Michael Kromer, NETitwork

"Fantastic. Quick and efficient and kind. Couldn't ask for more. Thank you"

Annalisa Kerrigan

"Een duidelijke en eerlijke aanpak. Gea heeft de zaak goed en naar tevredenheid opgepakt."

M.W.J. Bouwmeester

"Gea heeft mij op een zeer adequate en professionele wijze bijgestaan bij het opstellen van een zakelijk contract. Zowel het onderlinge overleg als de communicatie verliep voorspoedig. Zeer tevreden."

Tim Meijer

"Zeer behulpzaam en praktisch. Oprecht meegedacht met de cliënt."

Peter Trauschke

"Wij hadden als Stichting Burnout met mr. Gea Flapper te maken. Hoogintelligent, to the point, snel, adequaat en evenwichtig. Uitstekende brieven, die een 'wilde advocaat van de tegenpartij' tot bedaren brachten. Ze schrijven ook eerlijke uren, en niet 'met de vork'."

Channel Burnout

"...In een contractzaak heeft Mr. Gea Flapper ons kantoor bijgestaan. Ze was doortastend en innemend. Zij was juridisch sterk en wist ook de juiste toonzetting te vinden om de zaak op een goede wijze tot een eind te brengen. Tegen een advocaat roep je niet dat het naar meer smaakt, maar als het toch moet dan ben je bij AMS advocaten/Mr. Gea Flapper aan het goede adres."

Saim Simsek, Sozaned B.V.

Laatste blogs van Gea