Over Gea

Gea heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 2012 werkzaam als advocaat in Amsterdam. Gea heeft de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam en is sinds oktober 2017 verbonden aan AMS Advocaten.

Specialisaties

Gea is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast adviseert, onderhandelt en procedeert Gea op het gebied van het ondernemingsrecht, contractenrecht, beslag- en executierecht en incasso.

Binnen AMS geldt Gea als dé expert op het gebied van algemene voorwaarden, waarover ze regelmatig adviseert en procedeert.

Gea is als advocaat onder meer betrokken geweest bij een omvangrijke rechtszaak tegen een bekend accountants- en advieskantoor.

Grotius specialisatieopleiding

Gea heeft met succes de postdoctorale specialisatieopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid aan de Grotius Academie voltooid. Gea is lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). De leden van deze vereniging bestuderen en bediscussiëren de ontwikkelingen in het aansprakelijkheidsrecht en schadevergoedingsrecht.

Expert bij BusinessInsider.nl en BNR

Naast haar dagelijkse advocatenpraktijk is Gea als expert verbonden aan de zakelijke nieuwswebsite BusinessInsider.nl. In het radioprogramma BNR Juridische zaken geeft Gea met enige regelmaat haar visie op actuele juridische thema’s.

AMS Advocaten

Laatste blogs van Gea