1 min lezen

credit management

Hidde Reitsma
Hidde Reitsma
Neem contact op

Incasso advocaat: debiteurenbeheer

Als u uw vordering of debiteurenportefeuille overdraagt aan een incasso advocaat van advocatenkantoor AMS, dan weet u dat u dat doet aan een ervaren incassoadvocaat. Een advocaat die aan de hand van uw persoonlijke incassobeleid tot het uiterste gaat om uw vordering te incasseren. En zoveel mogelijk van uw kosten zal verhalen op uw debiteur. Of het nu gaat om het incasseren van vorderingen in Nederland of in het buitenland, de AMS Advocaten zijn zowel in het buitengerechtelijke als in het gerechtelijke traject prima inzetbaar.

In gebreke stellen: sommatiebrief

Als u uw vordering uit handen geeft, begint het incassotraject meestal met een sommatiebrief. Een sommatiebrief wordt ook wel een ingebrekestelling genoemd. Afhankelijk van de afspraken die u met uw klant gemaakt heeft, berekent de incasso advocaat van AMS Advocaten in Amsterdam exact de verschuldigde wettelijke rente of de wettelijke handelsrente en de verschuldigde buitengerechtelijke incassokosten.

Incasso advocaat: credit management

Soms is incasseren bulkwerk. Ook daarvoor kunt u terecht bij onze advocaat incasso. Maar in veel gevallen is de incasso van een vordering geen standaardzaak, maar juist maatwerk. Het sturen van een standaard aanmaning heeft dan geen zin. Vaak gaat het ook om het behoud van uw relatie met een klant. Timing en toonzetting zijn vaak cruciaal. De incasso advocaten van AMS in Amsterdam hebben veel ervaring in het op een kostenefficiënte manier op touw zetten van een persoonlijk incassobeleid.

Nieuws-
brief

Ravel Residence