Nynke Noordmans

Advocaat Arbeidsrecht en insolventierecht

Nynke Noordmans

Over Nynke

Nynke is sinds maart 2021 bij AMS Advocaten werkzaam als advocaat. Zij was voor en tijdens haar studie werkzaam als faillissementsmedewerker en juridisch medewerker bij diverse middelgrote kantoren, waaronder AMS Advocaten.

Specialisaties

Nynke adviseert en procedeert op het gebied van het insolventierecht en arbeidsrecht. Zij staat cliënten bij in alle situaties rondom faillissement, zoals het aanbieden en beoordelen van een akkoord, doorstart, bestuurdersaansprakelijkheid. Zo was zij als advocaat (van een curator) met succes betrokken bij een rechtszaak bij het Gerechtshof waarin geoordeeld is dat een bestuurder van een stichting aansprakelijk is wegens onbehoorlijke taakvervulling.

Daarnaast staat Nynke werkgevers en werknemers (waaronder statutair bestuurders) bij in ontslagzaken en adviseert zij onder meer op het gebied van reorganisatie en concurrentiebeding.

Curator

Nynke wordt regelmatig door de rechtbank Amsterdam aangesteld als curator in faillissementen van bedrijven en particulieren. In die functie heeft zij veel ervaring opgebouwd in het insolventierecht, bezien vanuit de positie van curator maar ook vanuit de failliet, de bestuurders, aandeelhouders en financiers.

Kom verder
met steun van AMS

Neem contact op

Blogs van Nynke

Arbeidsrecht

Wat wordt beschermd door het concurrentiebeding?

De zaak Dat een concurrentiebeding De contractuele beperking voor een werknemer ...

Lees verder
Arbeidsrecht

Voldoet app aan schriftelijkheidsvereiste voor beëindigingsovereenkomst?

De zaak Een werknemer is op 7 juni 2021 bij zijn werkgever in dienst getreden. ...

Lees verder
Arbeidsrecht

Strijd met goede trouw bij afbreken onderhandelingen over arbeidsovereenkomst

Een werkgever moet zich houden aan een schriftelijk toezegging dat een werknemer ...

Lees verder