Hein Hoogendoorn versterkt team AMS Advocaten

Door AMS Advocaten in AMS Advocaten op 1 minuut leestijd

Hein Hoogendoorn versterkt team AMS Advocaten

Hein Hoogendoorn heeft per 1 november 2013 het team van AMS Advocaten N.V. versterkt. Hein studeerde Nederlands recht en Fiscaal recht aan de Universiteit Utrecht. Na eerst een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de internationale belastingadviespraktijk is Hein is sinds 2008 advocaat Een jurist die rechtsbijstand verleent en cliënten vertegenwoordigt in rechtszaken.
» Meer over advocaat
advocaat
en sinds 2013 verbonden aan AMS Advocaten. Voorheen was hij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag.

 

Advocaat in Amsterdam

Hein legt zich voornamelijk toe op het procederen en adviseren op de rechtsgebieden ondernemingsrechtinsolventierechtverbintenissenrecht en incasso. Naast zijn reguliere advocatenpraktijk wordt Hein ook regelmatig als curator Een door de rechtbank aangewezen persoon die is belast met het beheer en de beschikking over het vermogen van een gefailleerde.
» Meer over curator
curator
aangesteld in door de rechtbank Amsterdam uitgesproken faillissementen. Hein adviseert als advocaat regelmatig bij faillissement betrokken partijen over onder meer bestuurdersaansprakelijkheid Een breed, algemeen begrip voor de aansprakelijkheid van de bestuurder van een rechtspersoon jegens ofwel die rechtspersoon of een of meer schuldeisers of andere belanghebbenden bij die rechtspersoon. De wet kent een aantal specifieke bepalingen over bestuurdersaansprakelijkheid.
» Meer over bestuurdersaansprakelijkheid
bestuurdersaansprakelijkheid
, zekerheidsrechten en doorstart.

Blijf op de hoogte: de nieuwsbrief van AMS Advocaten

Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Gratis en vrijblijvend uiteraard!
 • * = verplicht veld
 • Volg ons op social media
  Ontvang onze nieuwsbrief
  Elke maand de best gelezen blogs in een overzichtelijke e-mail ontvangen?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 • * = verplicht veld
 • Categorieën
  Meer in AMS Advocaten
  advocatenkantoor in Amsterdam
  Samenwerkingsverband AMS en About Asia Business Development

  AMS Advocaten heeft een samenwerkingsverband met About Asia Business Development. About Asia helpt bedrijven om activiteiten in China op te...

  Sluiten