AMS advocaat Robert van Ewijk deskundige bij VVE-geschil Rijdende Rechter

De komende uitzending van de Rijdende Rechter staat in het teken van een geschil over een Vereniging van Eigenaren (VVE) Het zelfstandige besluitorgaan waarin alle appartementseigenaren van een gebouw zijn vertegenwoordigd.
» Meer over vereniging van Eigenaren (VVE)
vereniging van eigenaren
(VvE). De heer Weug heeft al jaren een slepend conflict met zijn VvE omdat hij moet meebetalen aan de zonwering van zijn buren, terwijl hij zelf niet over zonwering beschikt. De heer Weug vindt dat niet eerlijk. Rijdende Rechter John Reid reist af naar Vlissingen om over het geschil te oordelen. In de uitzending van 2 oktober 2018 schuift advocaat VvE-recht Robert van Ewijk aan als deskundige.

Rijdende Rechter John Reid en VvE-expert Robert van Ewijk

Advocaat VvE-recht

Door zijn werk als VvE advocaat bij AMS Advocaten en zijn betrokkenheid als medeoprichter bij Nederlandvve.nl heeft Robert veel kennis over VvE’s en veel ervaring met geschillen in Verenigingen van Eigenaren. Morgen licht hij in de uitzending toe welke criteria van belang zijn bij de vraag of meneer Weug moet meebetalen aan de zonwering van zijn VvE of niet.

Uitzending Rijdende Rechter

De uitzending van de Rijdende Rechter is op dinsdag 2 oktober 2018 om 22:20u op NPO1. Via NPO Start kan de aflevering online teruggekeken worden.

Meer in AMS Advocaten
Vis Moot 2018 Myanmar AMS Advocaten
AMS Advocaten betrokken bij educatief project in Myanmar

Afgelopen week was advocaat Onno Hennis in Myanmar voor het geven van colleges en trainingen aan de studenten en faculteitsmedewerkers...

Sluiten